Formy płatności

Formy płatności

Formy płatności

1. Przelew na konto bankowe

Forma płatności dla Klientów preferujących samodzielne logowanie do banku internetowego, wizytę w placówce banku lub na poczcie. Po zarezerwowaniu zamówionego towaru, klient otrzymuje mailem numer rachunku bankowego, na który należy przelać właściwą kwotę. Z chwilą zaksięgowania wpłaty na rachunku bankowym zamówienie jest przekazywane do magazynu w celu przygotowania wysyłki.

Dane konta bankowego:

ING Bank Śląski o. Częstochowa

40 1050 1142 1000 0022 9043 3230

 

2. Przelew online 

BLIK, szybkie przelewy online, karty płatnicze-  imoje.pl  

 

3. Pobranie

Zapłata gotówką kurierowi przy odbiorze zamówienia.

Najnowsze wpisy

Dzień Grilla w Twoim lokalu – jakie grille gastronomiczne warto mieć?

2025-04-25 13:57:55

Dzień Grilla w Twoim lokalu – jakie grille gastronomiczne warto mieć?

Dzień Grilla, obchodzony w Polsce 2 maja, to idealna okazja, by przyciągnąć klientów do swojego lokalu...

Czytaj dalej
Wielkanocne wyzwania dla branży gastronomicznej – jak przygotować kuchnię na świąteczny sezon?

2025-04-09 14:00:57

Wielkanocne wyzwania dla branży gastronomicznej – jak przygotować kuchnię na świąteczny sezon?

Wielkanoc to jeden z najbardziej intensywnych okresów w roku dla restauracji, firm cateringowych, kawiarni i food...

Czytaj dalej
Wiosenne menu w restauracji – jakie urządzenia gastronomiczne pomogą Ci je przygotować?

2025-03-07 09:19:00

Wiosenne menu w restauracji – jakie urządzenia gastronomiczne pomogą Ci je przygotować?

Wiosna to czas świeżości, lekkości i sezonowych smaków. Restauracje i lokale gastronomiczne odświeżają swoje karty, wprowadzając...

Czytaj dalej